O meni


  Pozdrav, moje ime je Dijana.
  Fotografija i ja kliknule smo na prvu i to još davne 2002 godine kad sam se upisala u fotografsku školu. Rekla bih da sam imala sreće jer sam još u mladenačkoj fazi života prepoznala što me ispunjava i veseli te čime se želim baviti ostatak života.

  Obožavam fotografirati. U stalnoj sam potrazi za idealnim kutom, svjetlom, pozom, ali i emocijom. Emocije su moja glavna nit vodilja, važno mi je prenijeti vaše osjećaje i ljubav na fotografiju. Želim stvoriti prekrasnu uspomenu na jedinstvene trenutke iz vašeg života koje ćete pamtiti zauvijek.

  Image

  Otkako sam postala majka predivnog dječaka, svjesna sam kojom brzinom naše malene bebe postaju veliki ljudi, koliko nam ti slatki trenuci njihovog djetinjstva nestaju pred očima.

  Profesionalno fotografiranje takvih trenutaka puno je više od obične fotografije: to su prava mala umjetnička djela s vašim bebama u glavnoj ulozi. To su one slatke grimase, maleni prstići i nožice, najdraži osmijesi, to su svi oni momenti koje najviše volimo kod naših beba, uokvireni u uspomeni koja se pamti i koja krasi vaše domove.

  Image

  Pošaljite upit

  +385 91 596 9968

  Follow us: