Sitter Session fotografiranje


ŠTO JE SITTER SESSION I KADA REZERVIRATI TERMIN?

Sitter session fotografiranje je fotografiranje beba u periodu kada počinju samostalno sjediti ali još ne hodaju.
Ne postoji točno i precizno vrijeme za fotografiranje s obzirom na to da se svaka beba individualno razvija.
Najčešće je to period od 6 do 10 mjeseca bebina života. U prvoj godini dešavaju se najvažniji trenuci i velike promjene u razvoju. Počinju im rasti prvi zubići, počinju puzati, sjediti i hodati. U toj dobi bebe su interaktivne i znatiželjne, počinju raditi simpatične grimase i izrazito se puno smiju. Sitter session fotografiranje je dokumentiranje upravo tih medenih i neponovljivih trenutaka koje želimo sačuvati.


02

02

REKVIZITI KOJI SE KORISTE NA FOTOGRAFIRANJU?

Za Sitter session fotografiranje volim količinu rekvizita svesti na minimum. Obožavam jednostavnost i prozračnost kadra bez previše detalja koji odvlače pozornost s vašeg djeteta. Rekviziti koje se koriste daju jednostavan i bezvremenski izgled poput mekanih dekica, raznih malih tepiha na kojem vaše dijete sijedi ili leži. Neki rekviziti poduprijet će i poboljšati sjedenje djeteta a oni su još dovoljno mali da stanu u plitku posudu, sandučić ili mali krevetić.

 

03

04

 

ŠTO ODJENUTI ZA FOTOGRAFIRANJE?

U mom studiju nudi se odjeća za djevojčice i dječake u veličinama od 6 do 12 mjeseci. Ovo je često olakšanje za mame koje ne znaju što bi njihovo dijete trebalo obući za fotografiranje. Volim kupovati odjeću za koju znam da će se super uskladiti s pozadinama i rekvizitima koje koristim. Neki outfiti su lijepi ručno rađeni komadi odjeće koje nećete naći u trgovinama.
Ako vi imate outfit u kojem bi željeli da se vaše dijete fotografira slobodno ga ponesite na session, tako ćemo dobiti obilje raznolikosti u portretima vaše bebe.


05

06

KOLIKO TRAJE FOTOGRAFIRANJE I ŠTO SVE UKLJUČUJE?

Fotografiranje traje 45 minuta uključujući presvlačenje i potrebe bebe poput privikavanje na prostor, prematanje ili hranjenje. Uključuje jednu do dvije odjevne kombinacije što najviše ovisi o djetetovom raspoloženju. Paket sadrži 10 digitalno obrađenih fotografija bebe koje ne uključuju portrete sa starijom djecom ili roditeljima. Kako vaše uspomene ne bi ostale samo u digitalnom obliku u ponudi je razvijanje fotografija na veće formate, platna ili art papir. Tu su i Foto knjige čije korice možete birati u više boja i materijala te time izraditi svoju jedinstvenu uspomenu.


07

08

09

10

11

12

13