O meni

Bok, moje ime je Dijana, mama sam jednog divnog dječaka i supruga super zabavnom tati i mom velikom prijatelju. Prvi susret s fotografijom mogu zahvaliti svom djedu koji je veliki zaljubljenik u fotografiju cijelog života. Otkad pamtim on je brinuo da naše uspomene i neponovljivi trenuci djetinjstva ostanu sačuvani zauvijek.
Image

I zaista, nije li predivno pogledati fotografiju koja će vas vratiti u prošlost i ispričati priču o vama i vašim voljenima. I ponovno vam pokazati trenutke u kojima ste se grlili, smijali, voljeli i uživali zajedno u trenutku, fotografiju koja će pokazati prave vas!

Meni je baš to nevjerojatno i upravo zbog toga sam veliki zaljubljenik u fotografiju i bavim se njom većinu svog života. Ono što želim, kada stanete pred moj objektiv je stvoriti prave i iskrene uspomene na vas i vašu jedinstvenu ljubav. Želim da moje fotografije odišu trenucima ispunjenim ljubavlju i osjećajima jer ne želim da se samo sjećate tih trenutaka, želim da ih prilikom svakog gledanja doista ponovno i osjetite.

Image